Cantareata-compozitoare si fosta membră a Destiny’s Child, Kelly Rowland, și-a dezvăluit gustarea preferată prin povestea ei de astăzi. Deci … ce face Kelly să arate atât de fantastic la 38 de ani? Zmeură liofilizată.

Mai exact, a strigat Rowland Zmeură organică congelată Natierra Nature’s All Foods (6 dolari; amazon.com) pe povestea ei de pe Instagram.

„Cineva tocmai m-a întrebat despre gustări – de exemplu, ce mănânc între ele [workouts]? ” Spuse Rowland. Ea a spus că îi place să mănânce fructe și legume și a explicat: „Îmi place să mănânc toată ziua”. (Tu și cu mine amândoi, Kelly!)

Atunci a numit zmeura liofilizată ca gustare. „Sunt atât de bune – asta nu este o reclamă! Sunt foarte buni și au 150 de calorii pentru întreaga pungă ”, a spus Rowland. (FYI: Geanta este de 1,3 uncii.) Ea a continuat să explice că gustarea ei conține 12 grame de zahăr, care, deși nu este ideală, nu o deranjează, pentru că gâlceiește apă.

Deci, aceste zmeură liofilizate sunt sănătoase? Noi am intrebat Sănătateeditorul nutritiv care contribuie la fapte.

Cynthia Sass, RD, spune că acestea sunt cu siguranță o alegere acceptabilă pentru gustări. „Nu există nimic adăugat și nimic luat în afară de fluid, deci sunt în esență doar o versiune crocantă a zmeurii proaspete organice”, spune Sass.

Dar există dezavantaje? Dimensiunea porției ar putea fii o problemă, spune Sass. „Zmeura proaspătă este plină de apă, iar atunci când apa este îndepărtată, porția se micșorează.” Cu alte cuvinte, zmeura obișnuită este mai mare decât cele liofilizate, de care ar trebui să fii conștient dacă ai de gând să le gusti fără minte. În afară de asta, însă, zmeura liofilizată este un stimulent energetic excelent, spune Sass. „Uscarea prin congelare ar trebui să păstreze bine nivelurile de nutrienți și antioxidanți și să păstreze fibra”, explică Sass.

În concluzie, gustarea lui Kelly Rowland este bună pentru dvs. și, pentru Rowland însăși, este destul de gustoasă. Un câștig-câștig.

Spread the love

Tags