chiropractician

Cu totii stim ca durerea de gat sau spate este semnul ca trebuie sa ne programam cat mai curand o vizita la chiropractician, insa acestea nu sunt singurele indicatoare de pericol. Iata 10 semnale de alarma pentru a merge imediat la cabinetul chiropracticianului.

1. Durerea cronica la nivelul incheieturilor sau muschilor. Medicul chiropractician este specializat in tratarea problemelor musculoscheletale si poate ameliora durerile in tot corpul fara sa apeleze neaparat la medicamente sau interventii chirurgicale.

2. Talpile pantofilor tai prezinta grade diferite de uzura. Acesta e un indicator bun atunci cand corpul tau nu este in forma optima si trebuie reajustat. Talpile sunt o fereastra catre schelet iar diferentele gradelor de uzura pot indica o subluxatie a coloanei vertebrale.

3. Munca te tine intr-o pozitie sedentara pentru perioade lungi de timp. Statul in sezut timp de opt sau mai multe ore pe zi poate slabi musculatura, ceea ce poate provoca leziuni de stres. Chiroterapia poate ameliora presiunea cauzata de postura de munca sedentara.

4. Ai dureri de cap regulate. Durerile de cap frecvente sunt un semnal de alarma ca ceva nu este in regula in corpul tau. Chiropracticianul se ocupa si cu diagnosticarea cauzelor durerilor de cap si poate lucra impreuna cu tine la un plan de tratament pentru a le stopa.

5. Ai fost implicat recent intr-un accident. Leziunile cauzate de sporturi sau accidente de masina pot cauza alte leziuni care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Chiropracticianul cunoaste semnalele de alarma pentru ranile serioase in urma unui accident, char daca acestea nu sunt imediat vizibile.

6. Aria de miscare limitata. Daca nu reusesti sa-ti intorci gatul asa cum reuseai odata, sau bratele si picioarele nu mai sunt la fel de flexibile ca inainte, poate fi timpul sa mergi la chriopractician pentru a-ti recupera libertatea de miscare.

7. Ai fost diagnostica(a) cu artrita. Pentru ca artrita este o afectiune la nivelul incheieturilor, chiropracticienii sunt foarte familiari cu cauzele ei si tratamentele corespunzatoare. Echipa de chiropracticieni poate ameliora durerea si rigiditatea asociate cu artrita, si ii pot incetini progresia.

8. Simti ca analgezicele sunt unica speranta. Ingrijirea chiropractica poate implica sau nu medicamente pentru dureri. Daca ai inceput sa ai nevoie de cutia cu pastile mai des decat trebuie, poate a venit timpul sa tratezi cauza problemei, in loc sa maschezi simptomele.

9. Suferi de fibromialgie, sindromul oboselii cronice sau alta “boala invizibila”. Ingrijirea chiropractica poate ameliora durerea si sensibilitatea cauzate de aceste boli si nu numai. Discuta cu doctorul tau chiropractician pentru a invata despre metodele de tratament corespunzatoare afectiunii tale.

10. Vrei sa fii proactiv cu sanatatea ta. In loc sa te gandesti numai la sanatatea ta atunci cand esti bolnav(a), echipa de chiropracticieni poate lucra impreuna cu tine la bunastarea ta. Nutritia, exercitiile fizice si sfaturile legate de stres sunt doar cateva dintre felurile in care doctorul tau chiropractician te poate indruma catre bunastarea holistica.

Daca iti suna familiar unul dintre cele 10 semne, a venit timpul sa iei legatura cu echipa ta de chiropracticieni. Bunastarea ta e la un telefon distanta!

Spread the love

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *