Odata cu evolutia industriei cosmetice si a medicinei, am invatat cu totii despre importanta mentinerii nivelului de hidratare a pielii corpului. Daca unele persoane incearca diferite solutii gata preparate, disponibile in comert, unii dintre noi tindem sa ne aliem trandului eco, prin eliminarea, pe cat posibil, a substantelor chimice din rutina noastra cosmetica.

In acest articol vrem sa va propunem o reteta foarte simpla pentru exfolierea si hidratarea pielii intr-un mod sanatos, natural. Vom folosi doar doua ingrediente disponibile la orice colt de strada – sarea de mare grunjoasa si fulgii de ovaz.

Tot ce trebuie sa faceti este sa umpleti cada die baie cu apa fierbinte si sa presarati in aceasta un pumn de sare grunjoasa si unul de fulgi de ovaz, dupa care puteti sa va cufundati corpul in apa si sa va relaxati timp de 10 minute. Cand veti iesi din apa va veti simti pielea foarte catifelata si placuta la atingere. Secretul este faptul ca in timp ce sarea se ocupa de exfolierea pielii, ovazul o hidrateaza. Cele doua ingrediente se gasesc in magazinele de tip plafar.

Spread the love

Tags