infectii-urinare

Are prezența Candida în scaun corelat cu „Candida-simptome de hipersensibilitate ”, precum dureri de cap și oboseală? Și ce HPEN când oamenii sunt plasați la o dietă bogată în zahăr?

În ciuda utilizării sale extinse în industria berii și a panificației, doar aproximativ 5% dintre persoanele sănătoase – 1 din 20—avea anticorpi anti-drojdie în fluxul sanguin, în timp ce acest procent este mai mult de 60 sau 70% la persoanele cu boala Crohn. Majoritatea persoanelor cu Crohn au anticorpi care reacționează la drojdia obișnuită de brutar, de bere sau nutrițională, care sunt toate doar forme diferite de drojdie cunoscută sub numele de Saccharomyces cerevisiae.

Dar drojdia de brutar / bere / nutrițională nu a fost niciodată direct implicat în Crohn’s. Poate că anticorpii sunt o reacție directă la acesta sau poate sunt o reacție la o alta drojdie cu totul și doar reacționează în mod eronat cu drojdie obișnuită. Într-adevăr, a fost descoperit că anticorpii împotriva Candida, un fel total diferit de drojdie (drojdia care cauzează afte și afecțiuni vaginale de drojdie), poate reacționează încrucișat cu Saccharomyces. Este posibil ca drojdia de brutar / bere / nutrițional să fie doar un spectator nevinovat tot timpul? Investigez acest lucru în videoclipul meu Sindromul Candida este real?.

De aproape 30 de ani, știm că anticorpii împotriva Saccharomyces sunteți legat la boala Crohn, dar în loc de pâine, bere și drojdie nutrițională care duc la boala Crohn, perhs Candida cauzează boala Crohn și anticorpii. Sau poate Candida este spectatorul nevinovat, iar expunerea la drojdie de alimente și băuturi este adevăratul vinovat. Nu știți până nu îl puneți la încercare: Elimina drojdie din dieta pacienților cu Crohn și vedeți dacă se îmbunătățesc. Dacă o fac, atunci drojdia a fost într-adevăr vinovată. Dacă nu o fac? Atunci poate Candida este adevărata cauză.

Înainte de a ajunge la studiu, lasă-mă mai întâi bust niste Candida mituri. Candida este un component normal al florei intestinale. Ia cateva Candida în fluxul sanguin, totuși, și poate provoca o infecție care pune viața în pericol. Dar este normal să aveți ceva Candida în gură sau colon – ceea ce este important este Locație! Locație! Locație! Este similar cu modul în care avem bacterii în scaun în colon este normal, dar bacteriile din scaun în sângele nostru sau o rană ar fi rău. Datorită capacității de Candida a provoca probleme într-o locație greșită sau la persoane imunocompromise, a Candida-a apărut teoria sindromului, legând prezența Candida la tot felul de probleme de sănătate. Acest lucru a dus la „micofobie” – sau fungică-fobie – „răspândire datorită interpretării false” pe care constatarea Candida în gură sau scaun este o dovadă a unui fel de infecție, mai degrabă decât a fi complet normal. (Dacă credeți că autorii acelei persoane erau puțin supradramatici cu discuțiile lor de fobie, doar google „Candida”Și veți vedea.)

Nu numai că este normal să ai Candida în intestin, parent, nu poți scăpa de el, chiar dacă ai vrea. Dați oamenilor medicamente antifungice puternice și puteți cădere brusca nivelurile în jos, dar apar din nou înapoi imediat ce opriți antifungicele. Ce zici de conceptul că zahărul hrănește drojdia, deci ar trebui să urmezi o dietă săracă în zahăr? Nu are prea mult sens, deoarece zaharurile ar trebui să fie absorbite sus în intestinul subțire și niciodată să nu ajungă în colon, cu excepția cazului în care sunteți intolerant la lactoză. Într-adevăr, acolo pere să nu existe nicio corelație între Candida număr și consum de zahăr. Puteți pune oamenii pe o dietă bogată în zahăr adăugând în dietă încă 14 linguri de zahăr și totuși nu vedeți un efect. Desigur, există o mulțime de motive științifice pentru a reduce zahărul din dieta ta, dar Candida nu pare să fie unul dintre ei.

Nu există pară să fie „dovezi bune pentru existența așa-numitelor„Candida-sindrom ”deloc. Dar acestea sunt cuvinte de luptă! „Puține boli au scânteiat la fel de multă ostilitate între comunitatea medicală și un segment al publicului laic, precum sindromul candidozei cronice. ” Comunitatea medicală are concediat au pretins suferinți ca fiind deranjați emoțional și au fost și ei dublat pur și simplu nebun. Desigur, nu poți ieși pur și simplu și să-i înnebunești pe oameni. „Diagnosticul psihiatric trebuie să fie prezentat blând … ”Unii pacienți, de exemplu, preferă să creadă că boala lor mentală este cauzat langa Candida, caz în care medicii le pot bate doar pe cap, astfel încât să-și ia pastilele. „Cu toate acestea, pacienții autodiagnosticați ca având legătura cu drojdia își vor renunța la rareori de boala lor – unii chiar și în măsura în care atentat, încercare să-și folosească drojdia ca o apărare de conducere beată: Nu am băut, onorate. Drojdia mea era doar bere auto-fabricată în intestin!

Întregul concept de Candida sindromul este oficial batjocorit de către Academia Americană de Alergie și Imunologie ca „speculativă și nedovedită”, fără nicio dovadă că există. Prezumția că „omniprezentul C. albicans [Candida] are unele efecte toxice asupra sistemului imunitar uman …[is] fără urmă de dovezi clinice sau dovezi științifice. ” Dacă vrei dovezi, a susținut un răspuns la studiu, ce zici de milioanele de intervenții chirurgicale inutile de amigdalectomie și toate mastectomiile radicale? Cel puțin punerea oamenilor pe diete cu conținut scăzut de zahăr nu îi desfigurează. Deși uneleCandida theries poate sa să fie „potențial periculoase”, medicamentele antifungice pot genera rezistență și pot avea efecte secundare. Nistatina nu este atât de rău, dar ketoconazolul poate deteriora ficatul tău. Și, într-adevăr, există rapoarte despre existența oamenilor tratat pentru ceea ce poate fi un diagnostic fals și sfârșind într-o situație destul de gravă din cauza acestuia. Deci, este important să știm dacă sindromul există de fapt. Cercetătorii au decis să-l testeze într-un studiu super simplu: Da subiecți tuburi de scaun pentru a lua probe și pune-le întrebări despre simptomele lor – dureri de cap, dureri de stomac, oboseală și toate celelalte Candida simptomele sindromului. Rezultatul? Cercetătorii nu au găsit nicio legătură cu dacă subiecții au avut sau nu Candida crescând în tupeu. Fără indicii de Candida sindromul ar putea fi găsit.


Aceasta a fost un pic tangentă din subiectul videoclipului meu Drojdia nutrițională declanșează boala Crohn?. Revin la acest subiect în videoclipul meu Drojdia nutrițională este sănătoasă pentru toată lumea? și apoi oferă speranță celor care suferă de o altă afecțiune inflamatorie în Cura dietetică pentru hidradenită supurativă.

PS: Dacă nu ați făcut-o încă, vă puteți abona la videoclipurile mele gratuite Aici și urmăriți prezentările mele live:

  • 2019: Pierderea în greutate bazată pe dovezi
  • 2016: Cum să nu mori: Rolul dietei în prevenirea, arestarea și inversarea primilor 15 ucigași
  • 2015: Alimentele ca medicamente: prevenirea și tratarea celor mai temute boli cu dietă
  • 2014: De la tabel la capabil: Combaterea bolilor invalidante cu alimente
  • 2013: Mai mult decât o zi pe zi
  • 2012: Dezrădăcinarea principalelor cauze ale morții
Spread the love

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *