Sunt încântat să împărtășesc o rețetă din Cartea de bucate How Not to Diet. Dacă ați făcut deja acest fel de mâncare, vă rugăm să ne lăsați un comentariu pe pagina rețetei sau pe Postare pe Instagram. Mi-ar plăcea să știu ce părere ai despre asta!

Ribollita cu fasole albă și Kale

Ribollita este o supă rustică italiană care, la fel ca majoritatea supelor, are un gust și mai bun atunci când este încălzită și servită a doua zi, deoarece aromele au voie să se dezvolte și mai mult – de unde și numele de ribollita, care înseamnă „fierte”. Ribollita tradițională conține parmezan și bucăți de pâine italiană crustă, dar această versiune mai curată și mai modernă trece peste brânză și pâine în favoarea superstarurilor de varză și varză. Această supă este delicioasă, indiferent când vă bucurați, dar dacă aveți timp, încercați să o preparați cu o zi înainte să intenționați să o serviți, astfel încât să fie cu adevărat o ribollita, o supă rustică „fierte”.

Obțineți rețeta completă aici și consultați rolele Instagram video aici.

Ribollita Soup in Tuscan Cuisine, the original recipe - Italy travels  Cousine

Chei de luat masa: diabet

Diabetul de tip 2 este aproape întotdeauna prevenibil, adesea tratabil și uneori chiar reversibil prin modificări ale dietei și stilului de viață. Am o multitudine de informații despre această boală obișnuită pe pagina de subiect, care detaliază detalii cheie și toate videoclipurile conexe.

Spoturile lunii istoriei negre

Am fost onorați să intervievăm luna trecută mai mulți profesioniști din domeniul sănătății negri și să le prezentăm poveștile pe paginile noastre de socializare. Ne-au povestit despre munca lor, despre mâncarea lor integrală, despre mâncărurile pe bază de plante și despre ce le-ar plăcea oamenilor să știe despre sănătatea neagră și luna istoriei negre. Vă rugăm să verificați interviurile folosind linkurile de pe rețelele de socializare de mai jos și să rămâneți la curent pentru mai multe în următoarele săptămâni și luni.

Cum să căutați literatura medicală: un tutorial avansat

Cu ani în urmă, am făcut două seminarii web cu privire la toate sfaturile pe care le-am învățat despre cum să căutăm cel mai bine bazele de date medicale, să ocolesc legal paginile de plată ale articolelor și să rămân la curent cu cercetările. Am parcurs, de asemenea, eșantioane de strategii de căutare pentru diferite subiecte nutriționale. Aceste seminare web nu erau disponibile pentru descărcare … până acum! Verificați-le aici.

Cum să nu faci dietă Acum în spaniolă

Suntem încântați să anunțăm asta Cum să nu faci dietă a fost tradus în spaniolă! Această traducere va fi publicată sub titlul Mananca pentru a nu te ingrasa. Precomenzile au început deja în Spania, iar cartea va fi lansată pe 14 ril. Veți găsi mai multe informații și linkuri pentru mai multe magazine pe care să le precomandați pagina cărții editorului. Puteți găsi disponibilitatea tuturor traducerilor tuturor cărților mele Aici

Bunătate prebiotică pentru micul dejun, pentru a vă menține microbiomul hpy toată ziua.

Flashback Friday: Efectele avocado asupra inflamației

Alimentele vegetale bogate în grăsimi – avocado, arahide și nuci – și uleiul de măsline sunt puse la încercare.

Efectele asupra sănătății produselor micoproteice (Quorn) față de BCAA în carne

Studiile clinice efectuate pe Quorn arată că poate îmbunătăți sațietatea și îi poate ajuta pe oameni să-și controleze nivelul colesterolului, zahărului din sânge și al insulinei.

Spread the love

Tags