Care este rolul dietelor de excludere a produselor lactate și a drojdiei asupra arestării și inversării unei boli inflamatorii autoimune?

Un studiu de referință sugerat că expunerea la drojdie dietetică, cum ar fi drojdia de brutar, drojdia de bere și drojdia nutrițională, poate agrava evoluția bolii Crohn, o boală inflamatorie autoimună a intestinului. Motivul pentru care cercetătorii chiar s-au gândit să facă studiul a fost că pacienții cu Crohn tind să aibă niveluri crescute de anticorpi împotriva drojdiei, dar Crohn nu este singura boală autoimună cu anticorpi crescuti de drojdie. La fel a fost găsite la pacienții cu lupus, găsite în reumatoidă artrită, găsite într-o altă boală articulară numit spondilită anchilozantă, găsite în ficat autoimun boală, Si deasemenea găsite în tiroida autoimună boală. Deci, evitarea drojdiei ar putea ajuta și aceste condiții? Nu au fost puse la încercare, dar hidradenită supurativă are. Ce este asta? Discut acest lucru în videoclipul meu Cura dietetică pentru hidradenită supurativă.

Hidradenita supurativă poate fi o boală groaznică. Începe doar cu coșuri, de obicei de-a lungul părților corpului în care există pliuri, cum ar fi axile, inghinele, fesele și sub sân. Apoi, se formează noduli dureroși care se transformă în abcese și drenează un puroi gros, urât mirositor. Și apoi? Se agravează și mai mult, formând tuneluri active de puroi în interiorul corpului.

Si el este nu atât de rar. Are o prevalență estimată de aproximativ 1 până la 4 la sută, care este ca 1 din 50. Hainele îl acoperă de obicei, astfel încât să rămână ascuns, dar de multe ori poți mirosi puroiul care curge din oameni. Există tot felul de opțiuni chirurgicale și chimioterapie, dar de ce au făcut cercetătorii chiar gândi să încercați dieta pentru afecțiune? Adică, din moment ce Crohn este o boală a intestinal inflamație, puteți vedea cum un aliment la care reacționați poate agrava lucrurile, dar de ce o boală de subsuoară inflamaţie? Pentru ca acolo pare să fie o legătură între hidradenita supurativă și boala Crohn. Având unul vă poate face de cinci ori mai probabil să îl aveți pe celălalt, așa că poate fi o „legătură imunopatogenă” între cele două – acestea pot împărtăși răspunsuri imune anormale similare. Având în vedere că, dacă tăierea drojdiei din dietele pacienților Crohn îi ajută, atunci poate tăiere din dietele persoanelor cu hidradenită supurativă i-ar putea ajuta. O duzină de pacienți cu hidradenită supurativă au urmat o dietă care elimina alimentele cu drojdie, cum ar fi pâinea și berea, și toți s-au îmbunătățit, 12 din 12. A existat o „stabilizare imediată a simptomelor lor clinice, iar leziunile cutanate au regresat, ”Adică s-a inversat și a plecat într-un an după regim. Bine, dar de unde știm că a fost drojdia? Prin tăierea unui aliment cum ar fi pizza, este posibil să tăiați și o mulțime de produse lactate și asta pere a ajuta. Într-adevăr, o dietă fără lactate a dus la îmbunătățirea a aproximativ cinci din șase pacienți.

Vezi, acele tuneluri de puroi sunt cauzate de ruperea aceluiași tip de glande sebacee care pot provoca acnee obișnuită. Cu toate acestea, în hidradenita supurativă, acestea explodează și „[d]produsele aerisite conțin 3 componente care conduc procesul care blochează conducta [clogging your pores] și contribuie la scurgerea, ruperea și explozia sa finală ”. În primul rând, există cazeina, care crește IGF-1. (Am aproximativ un duzină de videoclipuri pe IGF-1.) În al doilea rând, zerul și lactoza, iar al treilea, hormonii din lapte în sine – șase hormoni produși de vacă, placenta ei și glandele mamare care ajung în lapte. Deci, de ce nu încercați să tăiați produsele lactate pentru a vedea dacă lucrurile se îmbunătățesc?

Există o serie întreagă de medicamente urâte pe care le puteți folosi pentru a încerca să înlăturați inflamația, dar de îndată ce încetați să le luați, boala poate reapărea. Chiar și după o intervenție chirurgicală extinsă, boala vine înapoi în 25 până la 50 la sută din cazuri, așa că suntem disperați să cercetăm noi opțiuni de tratament. Dar pacienții nu sunt aşteptare. Se reunesc în comunitățile online, împărtășind încercările și erorile lor prin intermediul rețelelor de socializare, iar oamenii au raportat succese eliminând carbohidrații lactați și rafinați, cum ar fi făina albă și zahărul. Așadar, un dermatolog din New Hampshire a decis să încerce fără lactate și 83% dintre pacienții cu hidradenită supurativă au încercat a început să se îmbunătățească. Mai mult, nici măcar nu a încercat să taie zahărul și făina din dietele lor. Acum, el nu a efectuat un studiu clinic sau altceva. El doar s-a gândit de ce să nu dai o probă fără lactate? Nu este ușor să efectuați intervenții clinice, dietetice, randomizate, dar asta nu împiedică pacienții individuali să încerce lucrurile. Adică, poți înțelege de ce trebuie să existe comisii de examinare instituționale și altele asemenea atunci când încerci medicamente noi și riscante și operații, dar dacă este doar o chestiune de a încerca să treci de la laptele de vacă la laptele de soia, de exemplu, de ce trebuie sa astept? „Pe măsură ce pacienții caută o cale eficientă de eliminare [of this horrible disease], au nevoie de sprijin și îndrumare pentru a urma cea mai sănătoasă dietă disponibilă, fără lactate și zahăr și făină foarte procesate. Nimic nu ar putea fi mai natural ”.

Dar ce zici de drojdie? De unde știm că a fost drojdia? În studiul pe care l-am discutat mai devreme, 8 din cei 12 pacienți au avut doar plecat prin operație, deci poate asta e de ce s-au îmbunătățit atât de mult. Este similar cu când aud că cineva cu cancer a trecut prin calea convențională de chimioterapie, intervenții chirurgicale și radiații înainte de a merge la o clinică îndoielnică și apoi își atribuie leacul colonicilor de iarbă de grâu sau orice altceva pe care l-au primit. De unde știu că nu chimio / chirurgia / radiațiile i-au salvat? Ei bine, în acest studiu, de ce bănuim că a fost drojdia? Deoarece nu numai că fiecare dintre pacienți s-a îmbunătățit, „toți pacienții au demonstrat o reapariție imediată a leziunilor cutanate în urma consumului accidental sau voluntar de bere sau alte alimente”, cum ar fi pâinea. Deci, eliminarea drojdiei nu numai că a dus la „stabilizarea ridicării” și „la o regresie lentă, dar completă, a leziunilor cutanate în decurs de un an”, dar, în fiecare caz, în decurs de 24 până la 48 de ore de la administrarea unei mici fabrici de bere drojdie sau alte „alimente care conțin drojdie” BAM!– simptomele au revenit. De aceea, cercetătorii au concluzionat că „o dietă simplă de excludere ar putea promova rezolvarea leziunilor cutanate implicate în această invalidare și [perhs not so] boala rara.”

Care a fost răspunsul în comunitatea medicală la acest studiu remarcabil, important? „De ce nu? menționează a consimțământului informat și a probei comitetului de etică …? ” Scrisoare după scrisoare către editorul revistei s-a plâns că cercetătorii au încălcat Declarația de la Helsinki, care este asemănătoare Codului de la Nuremburg sau Convenției de la Geneva pentru a proteja împotriva experimentărilor umane involuntare și au întrebat unde este comitetul de revizuire instituțională pentru această excludere a drojdiilor studiu? Ca răspuns, cercetătorii au răspuns pur și simplu că tocmai le-au spus să evite câteva alimente. Le-au dat alegerea: vă putem pune medicamente care pot avea efecte secundare, cum ar fi probleme cu ficatul, sau puteți încerca această dietă. „Pacienții au preferat dieta.” Să nu uităm, aș adăuga, că toți au fost vindecați!

Oricum, linia de jos, evitând alimentele, cum ar fi pizza, care conține atât lactate, cât și drojdie, persoanele care suferă ar putea preveni ravagiile bolii.


Aceasta este a patra și ultima tranșă a unei serii video despre rolul drojdiei de brutar, de bere și nutrițional care poate juca în anumite boli autoimune. Dacă ți-a scăpat vreunul dintre ceilalți, vezi:

 • Drojdia nutrițională declanșează boala Crohn?
 • Este Candida Sindromul real?
 • Drojdia nutrițională este sănătoasă pentru toată lumea?

Pentru mai multe informații despre hormonii lactați, consultați:

 • De ce femeile vegane au de 5 ori mai puțini gemeni?
 • Lactate și precocitate sexuală
 • Lactat & Rac
 • Estrogen lactat și fertilitate masculină
 • Salvarea vieții prin tratarea acneei cu dietă
 • Efectele hormonilor din lapte asupra infertilității la femei
 • Efectele hormonilor din laptele lactat asupra cancerului

Verificați-ne Pagina subiect IGF-1 dacă nu sunteți familiarizați cu acest hormon de creștere care promovează cancerul, pe care îl subliniez în videoclipul meu Proteine ​​animale comparativ cu fumatul de țigări.

În sănătate,

Michael Greger, MD

PS: Dacă nu ați făcut-o încă, vă puteți abona la videoclipurile mele gratuite Aici și urmăriți prezentările mele live:

 • 2019: Pierderea în greutate bazată pe dovezi
 • 2016: Cum să nu mori: Rolul dietei în prevenirea, arestarea și inversarea primilor 15 ucigași
 • 2015: Alimentele ca medicamente: prevenirea și tratarea celor mai temute boli cu dietă
 • 2014: De la tabel la capabil: Combaterea bolilor invalidante cu alimente
 • 2013: Mai mult decât o zi pe zi
 • 2012: Dezrădăcinarea principalelor cauze ale morții
Spread the love

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *