Modalitati naturale de a combate simptomele astmului

Chiar acum există o șansă bună să vă gândiți la modalități prin care ați putea „să apăsați pe butonul de reîmprospătare” când vine vorba despre abordarea dvs. de gestionare a durerii. Pe măsură ce vă gândiți la ceea ce doriți să  schimbați, asigurați-vă că orice scop pe care îl trageți este atât atrăgător, cât și durabil. Și, ca și când începe ceva nou, încercați să stabiliți succesul. Căutați opțiuni care nu consumă prea mult timp sau nu costă prea mult. Căutați strategii sau terapii pe care le puteți urma cu ușurință. Și încercați să vă distrați. Mai multă bucurie, inspirație și împlinire pe care le obțineți din ceea ce faceți, cu atât este mai probabil faceți din asta o parte durabila a rutinei dumneavoastră. Acum, să trecem la câteva modalități ușoare cu care puteți schimba abordarea dvs. pentru a face durerea mai ușor de gestionat și de controlat

 – Dormiți cu o oră mai devreme.

 Cercetările au arătat că, atunci când dormim mai bine noaptea, avem mai puține dureri în timpul zilei. De asemenea, una dintre cele mai frecvente plângeri pe care le invocă pacienții este că aceștia  nu dorm bine deloc. În timp ce există multe strategii care pot îmbunătăți somnul, una aușor de încercat este să vă „deconectați” de la telefonul/tabletă cu o oră mai devreme pe timp de noapte. Oprirea oricăror stimulente pe care le-ați putea obține din exterior cu mult înainte de culcare ajută mintea și corpul să se relaxeze și să adoarmă mai ușor.

Exercițiu mai inteligent, nu mai greu.

În timp ce exercițiile suficiente sunt critice atât pentru sănătatea fizică cât și pentru cea psihică, acestea pot fi o luptă reală pentru oamenii cu probleme dureroase. În multe cazuri, încercarea exercițiilor tipice de gimnastică va duce la apariția de dureri chiar mai puternice, făcând întregul  exercițiu și mai frustrant pentru pacienți. Acesta este momentul în care trebuiesc exploatate alte strategii de mișcare, unele dintre ele, cum ar fi tai chi și yoga, pot fi chiar efectuate pe un scaun. Atunci când încercați o nouă activitate, abordați totul încet și delicat și luați în considerare fragmentarea  acesteia în sesiuni mai mici în timpul zilei, în loc să faceți totul imediat. Adăugând muzică bună și făcând-o socială poate crește valoarea distractivă a ceea ce faceți.

The Wonders of Spending Time in Nature - Veggie Vaggabonds

Petreceți timp în aer liber.

 Obișnuiți-vă să vă plimbați în natură și să vă luați doza de aer curat în mijlocul zilei în mod regulat, chiar dacă este timp de doar câteva minute. Lumina soarelui de dimineață creste nivelurile de vitamina D, ajuta la stabilirea ceasurilor noastre biologice si poate îmbunătăți semnificativ starea de spirit.

Indiferent de terapiile noi, interesante sau diferite, pe care le explorați în acest an, încercați să nu vă îngrijorați în legătură cu orice sughiț sau mici obstacole pe care le întâlniți de-a lungul drumului. Apreciați fiecare moment al procesului ca fiind semnificativ într-un fel. Și dacă puteți trece prin primele câteva luni, există o șansă mai bună ca noua rezoluție să devină un obicei de durată.

Spread the love

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *