Copilul Archie Harrison Mountbatten-Windsor are doar 11 zile, dar începem deja să aflăm despre mica sa viață regală. Mai devreme astazi, Certificatul de naștere al lui Archie a fost făcut public și a confirmat că s-a născut la Spitalul Portland din Westminster (nu într-o naștere la domiciliu, despre care inițial se zvonea că ar fi planul de naștere al Ducesei).

Acum, se pare că avem un alt detaliu despre creșterea totului regal: se zvonește că Meghan Markle și Prințul Harry îl hrănesc pe Archie cu o dietă vegană.

In conformitate cu New York Post, zvonurile despre dieta nou-născutului s-au învârtit în mass-media. Se presupune că împotriva dorințelor reginei, Meghan și Harry intenționează să-și hrănească bebelușul o dietă exclusiv pe bază de plante.

Mulți adulți practică veganismul, iar nutriționiștii sunt de acord că veganismul poate fi o practică dietetică sănătoasă. Dar ar trebui ca nou-născuții să fie limitați la plante?

Sănătate a vorbit anterior cu Lauren Blake, RD, un dietetician înregistrat la Centrul Medical Wexner al Universității de Stat din Ohio din Columbus, Ohio, despre siguranța copiilor mici pe o dietă vegană. După cum se dovedește, ducele și ducesa ar putea fi pe ceva – cu câteva avertismente importante.

Copiii cu diete vegane tind să aibă un aport mai mare de fibre, deoarece consumă mai multe fructe și legume și scad nivelul colesterolului, al grăsimilor saturate și al grăsimilor totale”, a spus Blake. “Cercetările arată că și copiii care sunt vegetarieni sau vegani sunt mai slabi în general.”

Blake a menționat că, deși carnea, păsările de curte și produsele lactate conțin substanțe nutritive vitale de care au nevoie copiii în creștere, o dietă vegană poate oferi în continuare acești nutrienți. De exemplu, fierul, care se găsește în carnea roșie, poate fi găsit și în verdeața cu frunze, cum ar fi spanacul și varza.

În timp ce o dietă vegană bine rotunjită poate oferi toată nutriția de care are nevoie un bebeluș, este important să monitorizați creșterea copilului pentru a vă asigura că de fapt primesc suficient din toți nutrienții necesari.

Pediatrul Tanya Altman, MD, membru al consiliului executiv al Academiei Americane de Pediatrie și autor al Ce să-ți hrănești bebelușul, spus anterior Sănătate că părinții care își cresc copiii vegani trebuie să fie mai vigilenți cu privire la dieta și dezvoltarea lor.

„Vedem copii care nu cresc în mod corespunzător atunci când părinții limitează anumite lucruri în dieta unui copil”, a spus dr. Altman. “Este frecvent observat în familiile vegane și uneori trebuie să intervenim. Dacă lucrează cu un pediatru sau un dietetician înregistrat, ar trebui să fie bine”.

Spread the love

Tags