Primul raspuns ar fi : “da” insa dupa parerea fizicianului Ancu Dinca, toate bolile au vindecare. De mai mult de zece ani acesta promoveaza un dispozitiv menit sa neutralizeze radiatiile nocive si sa echilibreze incarcatura energetica a organismului.

Inventia sa este menita sa aduca un oarecare echilibru in viata secolului XXI cand nevoie de confort pare sa fie mai mare decat necesitatea de a ramane sanatosi. Desi multi nu inteleg inca de ce avem nevoie de aceste dispozitive, tot mai multe cabinete medicale au inceput sa foloseasca si sa recomande inventia lui Ancu Dinca.

“Coltii dragonului”

Organismul uman este rezultatul a mai multor forte ce se suprapun: incepand de la golurile din scoarta teresta si terminand cu apele subterane, toate aceste campuri de energie afecteaza forta vitala a organsimelor. Astfel ele raman prada dereglarilor care duc la randul lor la dezvoltarea unor boli. Chinezii au denumit aceste zone sensibile “coltii dragonului,” iar tot ceea ce ne inconjoara are un rol in dezvoltarea energiilor unui organism (de la cablurile de inalta tensiune la profilul architectural al unei cladiri).

In constructia unei locuinte, modul de lucru si materialele folosite au un rol aparte in echilibrarea energiilor. Astfel ca atunci cand se folosesc materiale inadecvate exista riscul ca locuinta sa devina o adevarata capcana pentru energiile nocive.

Ancu Dincu a creat un dispozitiv ce are ca scop eliminarea acestor campuri de energie negativa. Acesta acopera o suprafata de 20 de metri patrati si poate fi amplasat in orice loc al incaperii avand aceleasi rezultate spectaculoase.

 Bombele de langa noi

Nu trebuie sa cautam departe pentru a gasi lucrurile care dauneaza sanatatii noastre. Daca aruncam o privire pe pat sau pe noptiera vom gasi cu siguranta cea mai la indemana “bomba” cu ceas: telefonul mobil. Dincu povesteste intr-un interviu acordat revistei Formula As ca inainte de a avea primul telefon reusea sa-si tina in frau emotiile si anxietatea. Odata cu venirea primului mobil, a disparut si linistea. Cu ajutorul unui dispozitiv de neutralizare montat in carcasa mobilului, starea sa de sprit a reusit sa revina la “normal” dupa cateva zile de la utilizare.

Specialistul declara ca fiecare corp (animal, planta, om) are o aura iar cu ajutorul unui aparat de fotografiat special se poate vedea aceasta aura. Pentru a-si sustine teoria acesta a fotografiat telefonul inainte si dupa introducerea dispozitivului. Conform imaginilor, telefonul se aseamana unui vampir energetic ce extrage energie din corpul persoanei ce il intrebuinteaza. Desi nu telefonul este direct responsabil pentru bolile ce se dezvolta pe parcus, acesta reduce nivelul de protectie pe care il are organismul, lasandu-l sensibil la diverse boli.

Aceasta problema este inca dezbatuta de catre specialisti, unii declarand ca nivelul de radiatii emanat este in limite normale si nu dauneaza sanatatii. Insa subiectul ramane unul controversat avand in vedere ca exista totusi un nivel de radiatii la care ne supunem organismul in fiecare zi.

Ce alti vampiri energetici mai exista?

Cam tot ceea ce foloseste unde magnetice: computer (fie vechi sau noi), televizor (radiatiile pot ajunge pana unde la 12 metri), cuptorul cu microunde. Acesta din urma pare sa fie cel mai daunator avand in vedere ca o parte din radiatii intra in alimentele incalzite pe care apoi le consumam, iar o parte din radiatii se raspandesc in jur si pot ajunge pana la o raza de 18 metri.

Dincu isi aminteste de cazul unui tanar de 26 de ani ce suferea de impotenta. Specialistul a hotarat nu doar eliminearea radiatiilor din jurul sau dar si pe cele din corpul sau. Tanarului i s-a facut o evaluare a starii energetice si inainte si dupa folosirea dispozitivului. S-a constat o ameliorare a problemelor suferite de organism si in decurs de doua saptamani tanarul si-a revenit complet.

Ancu Dinca

Dispozitivele pentru alimente

Specialistul a elaborat doua tipuri de dispozitive: unul pentru apa si unul pentru alimentele din frigider. In cazul celui pentru alimente, Dincu isi aminteste episodul in care a mancat ciorba de rata cu zeama de varza. Inaintea unei calatorii de doua saptamani a mancat din ciorba. La intoarcerea din calatorie, a mancat din aceeasi ciorba. Aceasta nu numai ca era comestibila dar capatase si un gust mai bun. De ce?

Se pare ca sotia pastrase deasupra frigiderului una din substantele cu care acesta obisnuieste sa lucreze. Astfel ca odata introdus in raft, alaturi de alimente, aceasta substanta poate prelungi durata de viata a alimentelor cu pana la o luna.

Pentru apa, mecanismul este asemanator: trebuie lipit dispozitivul de energizare pe un suport pentru pahare (nu conteaza materialul), iar in doar 5 minute se poate produce purificarea unui pahar cu apa.

Medicina energo-informationala

Cum actioneaza aceste dispozitive? Ele nu promit minuni si nu vindeca organismul insa il sustine pe acesta in procesul de auto-vindecare. Cea mai importanta este preventia, fiind mai usor sa mentinem o stare de bine decat sa o recuperam dupa ce echilibrul a fost deja distrus.

Insa cu ajutorul terapiei de lunga durata, un bolanv de poate vindeca de boli ce pot parea de nevindecat precum cancerul, diabetul, hepatita, osteoporoza, etc. Pentru a fi eficienta terapia dureaza in general intre sase luni si doi ani jumatate, in functie de problema de sanatate.

 Efectul acestor dispozitive poate fi observat instantaneu desi actiunea lor se produce in timp. Un exemplu in acest caz este un experiment facut pe o tumora. Dispozitivul a fost plasat in zona tumorii iar dupa cateva minute imaginea tumorii a disparut. De ce? Nu e niciun miracol la mijloc. Temperatura masei tumorale scade, nemaiputand fi detectata de tomograf. Asta inseamna ca celulele nu se mai divid si nu se mai dezvolta iar organismul are din nou energia de a lupta impotriva daunatorilor.

Toate problemele de sanatate au o solutie, insa necesita timp pentru a ajuta organismul sa se refaca si sa lupte impotriva elementelor perturbatoare.

O fabrica in China

Ancu Dinca pastreaza dosare, fotografii, buletine medicale sau grafice. Nu pentru a se lauda ci pentru a lupta impotriva celor care ii combat dispozitivele si pentru a-i convinge pe sceptici ca nu au nimic de pierdut prin a incerca. Fiecare caz rezolvat este un succes si precum era de asteptat, munca sa a fost recunoscuta si apreciata. Dar nu in Romania. Pastreaza cu sfintenie medaliile de aur si argint inmanate la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva, Sevastopol, Paris, Budapesta si Moscova. Langa acesta stau nenumarate conferinte si simpozioane unde a fost apreciat de zeci de mii oameni.

Ofertele nu au intarziat si ele sa apara. Din Franta, Germania, Italia sau China. Insa numai una-i Romania! Viseaza sa isi produca dispozitivele in Romania, insa deocamdata se bucura doar de atentia oamenilor de stiinta de la diverse universitati din tara (Bucuresti si Cluj) care au testat teoriile si produsele sale, expunandu-si rezultatele la un congres international in Scotia.

Desi a refuzat sa colaboreze cu alte tari si a sperat ca va putea sa transforme Romania intr-o tara exportatoare de sanatate, Dincu ia in calcul deschiderea unei fabrici in China cu drept de comercializare exclusiva in Africa si Indochina. Va avea de pierdut Romania datorita faptului ca nu stie sa pastreze oameni capabili? Inca o intrebare la care nu vom afla un raspuns prea curand. Pana atunci, insa, sanatate, ca-i mai buna decat toate!

Spread the love

Tags