Sanatatea intregului organism este extrem de importanta, insa ” Mens sana in corpore sano”, vorba latinilor, surprinde mult mai bine ideea de sanatate. Pentru a ne bucura de o viata sanatoasa trebuie sa avem, in primul rand, o minte sanatoasa, iar aceasta se construieste inca din adolescenta.

Silvia Epure, un producator TV de succes, a incercat alaturi de echipa sa sa gaseasca momentul cheie in care o minte poate sa fie modelata pentru a deservi un corp sanatos si a creat ” Comanda la Mine”, o productie foarte interesanta, care le da de gandit adolescentilor si ii ajuta sa treaca peste probleme si sa aiba o viziune mult mai corecta asupra vietii.

Interviu cu Silvia Epure

R:  Ce este ” Comanda La mine”?

S.E: Pentru cei care nu au vazut nicio editie a emisiunii, ” Comanda la mine ” este un reality show care are drept eroi principali doi adolescenti cu probleme. Acestia sunt lasati timp de o saptamana in casa unor parinti extrem de stricti.

R: Cum a fost primita emisiunea de catre public?

S.E: Publicul, mai ales adolescentii, au primit emisiunea cu mare interes si multi dintre cei cu probleme de comportament au reusit sa inteleaga sursa problemei si sa constientizeze, de fapt, ca au o problema.

R: Care este elementul care are cel mai mare impact asupra adolescentilor?

S.E: Noi am realizat intreaga productie focusandu-ne pe importanta familiei. Cu siguranta, ceea ce reuseste sa ii miste pe tineri este relatia adolescentilor prezenti in emisiune cu propriile familii, relatie in care se regasesc.

R: Emisiunea este pe bune sau este regizata?

S.E: Emisiunea este cat se poate de reala, cu oameni reali si probleme reale. Acestia sunt constienti de prezenta echipei de filmare, insa sunt lasati sa se comporte cat se poate de natural si sa creeze relatii firesti.

R: De ce credeti ca eminsiunea are succes?

S.E: Sunt mulți factori care construiesc succesul, incepand cu echipa de productie si continuand cu ideea foarte buna. Cel mai important insa, este faptul ca foarte multi tineri se regasesc in povestile eroilor principali ai emisiunii si reusesc sa faca o paralela intre viata prezentata la televizor si viata lor.

Cu siguranta, ” Comanda la mine ” este o productie care va trece testul timpului si va reusi sa fie de actualitate si pentru adolescentii de peste 10, 20 sau 30 de ani, in conditiile in care mintea tinerilor va fi mereu maleabila iar tentatiile vor fi tot timpul prezente.

Spread the love

Tags