Atunci când alegem o pereche de ochelari de vedere și nu numai, cunoaștem deja câteva detalii despre ochii noștri din prescripția de la medicul oftalmolog sau optician. Pentru că în ziua de azi este mult mai ușor să achiziționăm ochelarii de la un magazin online, este de ajuns să introducem aceste date specifice în formularul de comandă – dioptria și distanța pupilară – alături de modelul de ochelari ales, și să așteptăm confecționarea lor.glass21

Magazinele online de ochelari de vedere pun la dispozitție și un simulator virtual ca să-ți dai seama cum ți-ar sta cu ochelarii respectivi și poți proba, astfel, zeci de modele direct în browser, fără să te deplasezi de acasă. Pentru asta trebuie să găsești sau să-ți faci câteva fotografii cu figura ta în prim plan și să o încarci în contul tău la magazin, apoi localizezi cu mouse-ul pupilele din poze, selectezi modelele care îți plac din catalog și vei vedea cum sunt aplicate automat exact peste ochi în fiecare fotografie. Poți, astfel, să probezi toate modelele preferate și să afli exact cum ți-ar sta cu ele pentru fiecare expesie a feței. Poți încarca fotografii cu tine când zâmbești, când esti serios sau încruntat, ori când ții capul ușor orientat spre stânga sau dreapta. Este cea mai bună metodă să găsești modelele perfecte pentru chipul tău.

Ca sfat pentru cei care nu au destulă răbdare sau destul timp pentru proba online, poți alege un model clasic, cu o ramă neagră sau maro pentru a simplifica alegerea. Trebuie să fii atent, însă, la dimensiunile modelelor de ochelari pentru că nu vrei să-ți vină prea mari sau să nu-i poți așeza la ochii pentru că sunt prea înguști. Verifică lățimea totală dintr-un capăt în altul, ca să nu depășească în lateral capul în zona tâmplelor, și înălțimea lentilei cu tot cu ramă, ca să nu fie prea mari lentilele pentru figura ta.

Să luăm ca exemplu modelul Hyannis Rectangle. Observăm că este un model clasic, unisex, în genul Ray-Ban, cu ramă închisă la culoare, ce se potrivește oricui, atât cu lentile de vedere cât și ca ochelari de soare. Este disponibil pe negru, albastru, verde și maro. Rama este din plastic, plină, adică încadreaza lentilele, șise potrivește celor cu distanță pupilară între 43 și 68. Poate încadra lentile bifocale/progresive și are lățimea totală de 137mm, cu o înălțime a lentilei de 38mm. Desigur, avem și alte detalii care ne-ar putea ajuta, precum lățimea lentilei, distanța dintre lentile și lungimea barelor ramei.

Specificațiile unei rame la magazin includ și alte detalii importante precum tipul lentilei și ce accesorii sunt incluse în cutie.

Când ești mulțumit de alegere, plasează comanda. GlassesShop.com ofera 50% REDUCERE la ochelari de vedere si ochelari de soare, folosind cuponul GSHOT50.

 

Spread the love

Tags