Cremcann-Q10

Deşi încă o plantă controversată, cânepa capăta un rol din ce în ce mai important în industria cosmetică. În ultimii ani, produsele de întreţinere ce conţin ulei de cânepă au cucerit atât utilizatorii, cât şi saloanele de înfrumuseţare de lux din întrega lume.

Folosit iniţial pentru îngrijirea unghiilor şi a părului, uleiul de cânepă îşi găseşte locul mai nou şi în produsele de îngrijire a pielii. Și acesta este doar începutul, spun experţii, care se aşteaptă la o explozie de produse cosmetice pe bază de cânepă.

Astazi îţi prezentăm Cremcann Q10, o cremă cu extracte naturale din cânepă şi Coenzima Q10 destinată îngrijirii zilnice a pielii, produsă de Annabis.

Conform site-ului companiei, Annabis este un brand consacrat în Cehia, ce realizează cosmetice de calitate, bazate pe extract de cânepă şi create conform unei rețete speciale. Produsele Annabis sunt realizate și testate în laboratoarele Uniunii Europene.

Riguroşi ca nişte nemţi, cehii de la Annabis prezintă Cremcann Q10 ca un produs ce conţine ingrediente naturale în proporţie de 98,88%.

cremcann-q10

Ce ne promite Cremcann Q10?

Crema combate activ simptomele îmbătrânirii şi aspectul obosit al pielii. Chiar de la prima utilizare, îţi vei simţi pielea mai proaspătă, întinerită şi plină de energie. Datorită conţinutului ridicat de acizi graşi nesaturaţi de tip Omega-3 şi Omega-6, precum şi combinaţiei unice de coenzimă Q10 şi extracte de plante active, pielea este intens hrănita şi este stimulată regenerarea epitelială naturală. Coenzima Q10 face ca pielea să se păstreze elastică şi proaspătă. Utilizată în mod regulat, crema acţionează împotriva formării de noi riduri, reducându-le pe cele existente şi menţinând un aspect tineresc al tenului.

Pentru cine este potrivită?

Cremcann Q10 este o cremă potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru tenul sensibil. Poate fi folosită de la orice vârstă, încă de la prima apariţie a ridurilor.

Ce ne spun cei care au utilizat-o?

Cremcann Q10 se absoarbe rapid şi poate fi folosită ca bază pentru machiaj. Dar, cel mai important, s-a observat că reduce în mod real pigmentarea tenului, luminează şi împrospătează pielea din jurul ochilor, ameliorând apectul inestetic şi coloraţia brun-violacee periorbitală.

Ce conţine Cremcann Q10?

Cele mai importante dintre ingredientele sale active sunt:

Ulei şi extractul de seminţe de cânepă: prin conţinutul său de acizi graşi nesaturaţi, dar şi de clorofilă, vitamine, fitosteroli şi minerale, uleiul de cânepă are proprietăţi excelente pentru armonizarea stării celulelor pielii. Acesta netezeşte şi hidratează, restabileşte  echilibrul pH-ului pielii şi ajută la reînnoirea stratului protector natural.

Coenzima Q10: are efect antioxidant, prevenind formarea ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii, dar şi oferind protecţie împotriva radiaţiilor UV.

Uleiul de migdale: hidratează, hrăneşte şi înmoaie pielea, oferind aportul de vitamine şi minerale necesar.

Untul de Shea: are un efect de hidratare şi hrănire a pielii, crescând elasticitatea şi supleţea pielii. Acesta ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire şi atenuează manifestările cutanate ale diferitelor forme de eczeme.

Vitamina E: are efecte antioxidante, regenerează şi protejează pielea deshidratată. În plus faţă de capacitatea sa de a preveni oxidarea lipidelor din piele, susţine regenerarea celulelor epiteliale şi are efecte anti-inflamatorii semnificative.

Uleiul de lavandă: are efecte calmante şi stimulatoare.

Ceara de albine: are efecte antioxidante şi antiseptice.

Ingredientele înscrise pe etichetă: Aqua/apă, ulei de Prunus Amygdalus Dulcis, ulei de fructe de Olea Europaea, ulei de semințe de Cannabis Sativa, Gliceril Stearat Citrat, Acid Stearic,  Gliceril Stearat, Acetat de Tocoferil, extract de semințe de Cannabis Sativa, Ubiquinona, Fenilpropanol, Propandiol, Caprylyl Glycol, Tocoferol, Benzoat de Sodiu, Sorbat de Potasiu, unt de butyrospermum parkii, cetearil alcool, ceară de albine, sorbitan olivate, cetearyl glucoside, ulei de scoarță de Amyris Balsamifera, ulei de Lavandula Angustifolia, ulei de coajă de Citrus Aurantium Dulcis, Linalool, D-limonen.

Cum se utilizează Cremcann Q10?

Crema este destinată pentru îngrijirea zilnică a pielii feţei, gâtului şi a decolteului. Pentru rezultate optime, aplică produsul de două ori pe zi, după îndepărtarea machiajului şi curăţarea tenului.

Cremcann Q10 are două forme de prezentare, 50 ml şi 15 ml, cea din urmă fiind ideală pentru călătorii. Preţul produsului este mai mult decât rezonabil, 39 lei pentru 50 ml şi 17 lei pentru 15 ml.

cremcann-q10-men

Nici bărbaţii nu au fost uitaţi, Annabis propunând şi Cremcann Q10 Men, un produs ce respectă caracteristicile specifice ale pielii bărbaților. Prin conţinutul de acizii grași nesaturați Omega-3 şi Omega-6, în asociere cu Coenzima Q10 și extracte din plante active, pielea este hranita în mod semnificativ, este susţinută regenerarea naturală, iar iritația nedorită după bărbierit este redusă. Coenzima Q10 face ca pielea să fie mai elastică, mai suplă, conferind o senzație de prospețime.

Cremcann Q10 Men are o formă de prezentare de 50 ml şi acelaşi preţ, 39 lei.

Spread the love

De

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *